Behendigheid / agility

Op maandagavond hebben wij een groep die wat verder ingaan op de beheersing van de behendigheid, een leuke uitdaging voor baas en hond om een parcours af te leggen, op snelheid en tactiek.

U kunt hieraan deelnemen als u minstens 1 vervolgcursus heeft gevolgd bij ons. Afhankelijk van de vorderingen, ter beoordeling van de instructeur.

De lessen worden door 1 persoon gevolgd zodat we continuïteit in de groep houden (na deze 10 weken kan er gewisseld worden), uiteraard zijn de lessen voor naasten of ander geïnteresseerde te volgen vanaf de kant.

Altijd gegarandeerd 10 lessen.
Bent u voor wat voor reden dan ook gehinderd? Dat kan altijd gebeuren en is bij ons geen probleem! U kunt maximaal 3x een les missen. Deze worden dus niet gerekend en bent u altijd verzekerd uw 10 lessen.

Instromen honden ouder dan 20 weken
Heeft u een oudere hond in uw bezit en wilt u hiermee mee aan de slag? Of heeft u eerder ergens anders al een puppycursus gevolgd?

Dan komen wij graag in de thuissituatie of op een speciaal moment kennismaken.
Tijdens een privéles zal een beoordeling plaats vinden om het niveau en ontwikkeling/gedrag te kunnen inschatten. Dit zodat we het kunnen zien of plaatsing kan en in welke groep u met uw hond het beste thuis bent. Lees hier meer over op onze privéles pagina.

Zo is iedere cursist verzekerd bij Hondenschool UP van de grootst mogelijke garantie om prettig en veilig te kunnen trainen

pexels-adam-kontor-333083

Cursusprijs

100,-
  • Les: 45 min
  • 10 weken

Cursustijden

Maandagavond

19:45 uur

20:45 uur

* U kunt maximaal 3x een les missen.