Ons aanbod

Puppycursus

Wat leuk een pup in huis! Nu komt er een leuke maar ook intensieve tijd om van uw pup een fijne huishond te maken. Ons hoofddoel van de lessen zijn om uw pup te socialiseren met andere honden en.

Vervolgcursus

Na de puppycursus te hebben doorlopen kunt u instromen in de vervolgcursus. De basiscommando’s uit de puppycursus zullen hier verder worden uitgebouwd en.

Gevorderde cursus

In deze cursus zullen gehoorzaamheidsoefeningen worden afgewisseld met behendigheid. Er wordt gewerkt aan een versterking van de baas-hond relatie en de stabiliteit van uw hond wordt verder.

Behendigheid / agility

Op donderdagavond hebben wij een groep die wat verder ingaan op de beheersing van de behendigheid, een leuke uitdaging voor baas en hond om een parcours af te leggen, op snelheid en.

Uitgebreide gehoorzaamheid

Op donderdag hebben wij ook nog een uur waar u met uw hond kan trainen als u de gehoorzaamheid van uw hond wat verder wil uitbouwen. Hierin leert u en de hond om een stapje verder te gaan in los volgen, blijven.

Privéles

Bij Hondenschool UP kunt u ook terecht voor een privéles! Dit kan wenselijk zijn als u problemen ondervindt met uw hond. Wij komen dan thuis bij u langs om te proberen het probleem te.