Over Ons

pexels-krystian-bęben-1404727

Sinds 1 januari 2021 heten wij Hondenschool UP! 
Voor ons staat dit voor de vooruitgang en ontwikkeling van uw relatie met uw hond.

Vanaf maart 2024 trainen we niet meer in de manege in Gemonde maar zijn wij kleinschaliger verder gegaan en trainen we lekker buiten. 

Stroom op ieder moment in!

Van pup tot fijne sociale huishond

Ons Doel

footer_image1

Hier zijn we erop gericht om van uw hond een fijne huishond te maken.
Onze ervaren, gediplomeerde en enthousiaste instructeurs helpen u graag bij het opvoeden van uw hond.

Middels leuke en ontspannen trainingen zonder druk van examens of diploma’s.

Uw eerste les is een proefles!
Zo kunt u kennismaken met ons en met onze manier van lesgeven. Besluit u om bij ons verder te gaan dan telt deze les als 1e les van de 10.
Ook zijn kinderen bij ons welkom vanaf 10 jaar om met hun hond te trainen. (Uiteraard afhankelijk van de combinatie kind en soort/grootte/karakter van de hond).

Persoonlijk aanschaf advies nodig?
Mocht u advies willen bij het aanschaffen van een hond dan kunnen wij u hierin ook helpen. In een persoonlijk of telefonisch gesprek zullen o.a. het ras, de karaktereigenschappen, benodigde beweging, tijdsbesteding, ruimte, verzorging en voeding worden doorgesproken.

Indien uw hond niet bij onze hondenschool al de puppycursus heeft gevolgd gaan we eerst samen kennismaken en beoordelen. 
Zo kunnen we u voorzien van het beste advies en cursustraject. Meer informatie hierover en over het waarom vindt u onder “aanbod”.

Heeft u interesse in een van onze cursussen?
Op onze website vindt u alle informatie over ons cursusaanbod, maar u kunt ons natuurlijk ook even een email sturen via het contactformulier.
Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U bent ook van harte welkom om eens mee te kijken tijdens een van onze trainingen. De koffie en thee staan bij ons altijd klaar!

Wat onze cursisten zeggen

Veelgestelde vragen

Er komt in het begin veel informatie op uw af bij de aanschaf van uw hond en wanneer te moeten starten met een van de cursussen. Daarom hebben hier kort op een rij de meest voorkomende vragen al voor u beantwoord!

Ons advies is om je pup 1 á 2 weken aan zijn nieuwe omgeving te laten wennen. De eerste 12 weken zijn namelijk cruciaal en leert de pup het meeste. De indrukken die uw pup de eerste weken opdoet leggen de basis voor een stabiele en fijne huishond.

Wij zien er uiteraard op toe dat alle honden de juiste vaccinaties hebben gehad. Hierdoor is de hondenschool ook voor uw jonge pup een veilige omgeving. Zeker gezien de eerste 12 weken de belangrijkste leerweken zijn.

De cursus moet in zijn geheel worden gedaan door 1 persoon. Dit houdt in 10 lessen. Daarna mag weer gewisseld van begeleider. 

Uiteraard zijn de lessen voor naasten of ander geïnteresseerde te volgen vanaf de kant. De koffie en thee staan bij ons altijd klaar!