Vervolgcursus

Na de puppycursus te hebben doorlopen kunt u instromen in de vervolgcursus.  De basiscommando’s uit de puppycursus zullen hier verder worden uitgebouwd en verfijnd. Ook zullen aandachtsoefeningen worden gecombineerd met behendigheid, apporteren, los volgen, sociaal gedrag en spel.

De lessen worden door 1 persoon gevolgd zodat we continuïteit in de groep houden (na deze 10 weken kan er gewisseld worden), uiteraard zijn de lessen voor naasten of ander geïnteresseerde te volgen vanaf de kant.

Altijd gegarandeerd 10 lessen.
Bent u voor wat voor reden dan ook gehinderd? Dat kan altijd gebeuren en is bij ons geen probleem! U kunt maximaal 3x een les missen. Deze worden dus niet gerekend en bent u altijd verzekerd uw 10 lessen.

Instromen honden ouder dan 20 weken
Heeft u een oudere hond in uw bezit en wilt u hiermee mee aan de slag? Of heeft u eerder ergens anders  al een puppycursus gevolgd?

Dan maken wij graag eerst een afspraak om voor de les even kennis te maken. Zo kunnen we het beste kijken in welke groep jullie passen.

Heeft u andere (gedrags)problemen met uw hond dan volstaat een privéles zal er eerst een beoordeling plaats vinden. 

Zo is iedere cursist verzekerd bij Hondenschool UP van de grootst mogelijke garantie om prettig en veilig te kunnen trainen.

pexels-stefan-stefancik-92380

Cursusprijs

100,-
  • Les: 45 min
  • 10 weken

Cursustijden

Dinsdagavond

Donderdagavond

19:00 uur
19:50 uur

19:00 uur
19:50 uur

* U kunt maximaal 3x een les missen.