Puppycursus

Wat leuk een pup in huis! Nu komt er een leuke maar ook intensieve tijd om van uw pup een fijne huishond te maken.
Ons hoofddoel van de lessen zijn om uw pup te socialiseren met andere honden en mensen. Dit houdt ook in dat uw pup aan het einde van de les 10 minuten mag spelen met de andere pups.

Uiteraard leren ze ook de basiscommando’s tijdens de puppycursus. Denk hierbij aan zit, af, hier komen, enz. Hierbij letten we erop dat we niet te veel van uw pup vragen zodat hij niet over prikkelt raakt.
Tijdens onze cursussen trainen we vooral met stem en met beloningen in de vorm van kleine snoepjes en/of spel met een speeltje.

De lessen worden door 1 persoon gevolgd zodat we continuïteit in de groep houden (na deze 10 weken kan er gewisseld worden), uiteraard zijn de lessen voor naasten of ander geïnteresseerde te volgen vanaf de kant.

Wanneer starten?
Wij adviseren om te starten met de puppycursus als u uw pup ongeveer 1á 2 weken in huis heeft, zo kan hij ook even aan u wennen. 
De indrukken die uw pup de eerste weken opdoet leggen de basis voor een stabiele en fijne huishond, maar kunnen ook erg indrukwekkend zijn.

Veilige omgeving
Wij zien er uiteraard op toe dat alle honden de juiste vaccinaties hebben gehad. Hierdoor is de hondenschool ook voor uw 8 weken jongen pup een veilige omgeving.

Bent u gehinderd?
Dat kan altijd gebeuren en is bij ons geen probleem! U kunt maximaal 3x een les missen. Deze worden dus niet gerekend en bent u altijd verzekerd uw 10 lessen

pexels-pixabay-33053

Cursusprijs

100,-
  • Les: 45 min
  • 10 weken

Cursustijden

Dinsdagavond

Donderdagavond

19:00 uur
20:00 uur

19:00 uur
20:00 uur

* Als u besluit om na de proefles te starten wordt deze les als eerste les gezien.
** U kunt maximaal 3x een les missen.